Huoh. Eilen illalla mätin kauheesti ruokaa. Ihan ku luulossa etten enää ikinä sais ruokaa. Osan oksensin mut osaa en pystynyt ku veli tuli kämpille ja yks ilta se kysykin et oksensinko minä. En tietenkään sanoin, mut ei se mikään tyhmä ole.. Ää.

Eilen kävin juoksulenkillä ja sitten vielä muuten treenasin. Mut aika turhaan ku kerta söin. Tänä aamunakin söin ja kävin jopa koulun jälkeen ostamassa mansikka-vadelma muromysliä.. Tänään ei jaksias lähtee lenkille tai mitään. Tekis mieli vaan möllöttää sisällä. Kattoo Frendejä ja syödä...  Mut niin teki eilenkin mieli mut lopulta lähin sit kuitenkin ulos. Ehkä ennen suihkua juuri jos kävis. Heittäis edes pienen lenkin. Ei sen tartte niin kauheen pitkä olla.

Mulla on tasan vuosi aikaa pudottaa siihen 45 kiloon, mutta haluaisin päästä siihen jo paaaaaljon aikasemmin. Mut Losissa on pakko olla hoikka ja nätti. Muuten mut jätetään kuitenkin ulkopuolelle. Olis kauheeta olla koko kesä vieraassa maassa ja kaupungissa ja vielä niin ettei sit sais yhtään kaveria. Hui ihan tosi pelottava ajatus... Siellä on sitten ihana laihana uida, surfata ja pelata rantalentistä kaikkien muitten kauniitten ja hoikkien ihmisten kanssa :)

Muuten, haluaisin kysyä et tietääkö joku jotain hyviä laihdutuspillereitä? Tai siis jotain sellasia jotka auttais hyvin laihdutuksen alkuun. Kokemuksia kenelläkään? Kiitos jo etukäteen! :)

Kuuntelin hijaisuutta. Se kertoi että aikuisuuteen kasvaminen koskee ja tekee kipeää.
Se sanoi " Joskus tulee aika, jolloin sinunkin on katsottava kauas tulevaisuuteen, sillä siellä olet sinä itse ja elämä"
Se kertoi että vaikka yhä haluttaisi käpertyä omaan sänkyyn ja piilossa koko maailmalta, on pian noustava ja aloitettava oma elämä, omilla ehdoilla.